Anthesis Lavola: Informador/a – Campanya Socioambiental (Dolores)  
Publicado del: 26/01/2024 al 26/04/2024 Inscribirse

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀   

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.    

Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇    

Uneix-te a l’equip educatiu de Campanyes i ajuda’ns a assolir un repte important:     

Fer partícip als veïns i veïnes de Dolores del nou servei de recollida de residus domiciliaris Porta a Porta. Forma part de l’acció per a la conscienciació i sensibilització ambiental i treballa amb nosaltres per aconseguir una població més compromesa i proactiva que aposti per una gestió dels residus més eficient.     

🎯Coneix la teva missió    

Quins són els teus reptes i objectius?   

La teva feina serà realitzar visites als diversos habitatges i comerços de Dolores (Alicante) amb l’objectiu d’informar sobre la implantació del nou servei de recollida de residus domiciliaris port a  porta i lliurar el material necessari. Durant les teves visites, informaràs i sensibilitzaràs sobre la correcta separació dels residus i resoldràs els dubtes que pugui sorgir. Per recopilar les dades necessàries, faràs servir una tauleta.   

📋Les característiques del teu rol    

 • T'incorporaràs a l'equip el 22/02/2024, fins el 15/03/2024.  
 • Treballaràs a jornada completa.
 • El teu horari serà de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20h.  
 • El lloc de treball que desenvoluparàs serà presencial amb itineràncies a: Dolores (el desplaçament del domicili fins al punt de trobada va a càrrec de la persona contractada).

   ➕ Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?    

Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛   

 • Formaràs part d'una consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el  segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.    
 • T'uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t'acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.    
 • Participaràs d'una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.    
 • Participaràs en projectes d'iniciativa i responsabilitat social, ¡sobta't i aporta el teu valor!    
 • Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. ¡La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i perquè res t'aturi!    
 • Disposaràs d'oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d'Anthesis Lavola.    

💚L’esperit d’Anthesis Lavola    

Volem que coneguis la nostra cultura i valors   

#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació    

A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equipempoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.    

Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.    

👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!    

Requisitos

💡Com és la persona que estem buscant?    

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇    

La teva formació ideal és...    

Formació professional, cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura de les branques tant cientificotecnològica com sociocultural, tals com: Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Química, Educació Ambiental, Pedagogia, Psicologia, Educació i Treball Social, Turisme, Humanitats o altres titulacions similars.    

Valorarem que disposis de formació i/o coneixements en la gestió de residus o semblants.     

 • Domini del Català, Castellà i valorable altres idiomes com l’anglès o el francès.   
 • Residir a Dolores o voltants.   

Quines seran les teves competències i habilitats?    

Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:    

 • Interès i orientació cap a la sostenibilitat i el medi ambient.    
 • Identificació i compromís amb els objectius de la campanya i el seu assoliment.    
 • Iniciativa i capacitat per promoure i activar la participació ciutadana.    
 • Actitud proactiva i dinàmica.    
 • Intel·ligència emocional i comunicació assertiva.    
 • Treball en equip i cooperació.    
 • Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.    
Titulación/es
Diplomatura en Educación Social Grado en Ciencias Ambientales Licenciatura en Pedagogía Licenciatura en Química Educación y Control Ambiental
Otros
Perfil de localización: La oferta es para...
Horario
Información adicional
Sector de actividad
Beneficios sociales
Movilidad
Customization
Choose Variation
Default
vertical
Top Nav
horizontal
Dark Side Nav
dark sidenav
Condensed Side Nav
condensed
Fixed Width (Boxed)
boxed